Прикордонники не вупустили за кордон два фіктивні подружжя з Прикарпаття, які нібито їхали на лікування


У четвер, 18 липня, прикордонники Львівського прикордонного загону викрили ще фіктивні подружжя, які намагалися перетнути кордон через пропускний пункт "Шегині — Медика".

Про це повідомили на facebook-сторінці 7 прикордонного Карпатського загону.

В одному з випадків 44-річний уродженець Прикарпаття одружився з 66-річною жінкою. Під час спілкування з прикордонниками подружжя назвало різні причини виїзду з країни.

"Чоловік розповів, що везе «дружину» в Польщу на лікування. Але подружжя не змогло дати однакових відповідей на низку логічних питань. Жінка казала, що їде лікувати суглоби, чоловік, що діабет. «Дружина» повідомила, що вони знайомі 10 років, чоловік розповів, що знає її все своє життя, а також знав її попереднього чоловіка, який помер. Проживає «подружжя» також не разом. Попередньо правоохоронці встановили, що жінка погодилася на фіктивний шлюб за дві тисячі доларів США", - зазначають прикордонники.

В іншому випадку 26-річний житель Прикарпаття одружився з 31-річною жінкою. Він теж переконував, що їдуть за кордон лікувати дружину. Прикордонники зазначили, що під час спілкування фіктивне подружжя теж розповіли різні історії про їхнє знайомство.

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!