Прочищення унітазу та усунення засмічення фахівці фірми «Trubolub»


Робота сантехнічного вузла вкрай рідко викликає питання та створює проблеми, тому багато хто навіть не замислюється про те, що буває при неприємних ситуаціях. Такою неприємною ситуацією є засмічення, коли вода зливається, але не йде далі трубою і залишається в унітазі. Також бувають ситуації, коли вода все ж таки йде, але вкрай повільно, що викликає дискомфорт для постояльців.

Таку проблему не потрібно відкладати, адже навіть при проході води все одно засмічення може залишитися в каналізації. Найкраще якщо буде замовлено прочищення унітазу від професіоналів та представники компанії «Труболюб» готові виконати таку роботу. Багато домашніх методів є дієвими і ефективними, інколи ж вони допоможуть на кілька днів, чого замало для комфортного використання сантехніки.

Причини засмічення

Спровокувати засмічення або надмірне забруднення унітазу можуть такі фактори та причини:

неправильно підібрана стічна труба, що створює поганий відтік води;

вибір неправильного кута нахилу труби зливу;

попадання в унітаз ганчірок та залишків текстилю;

злив в унітаз залишків їжі, консервацій чи наповнювача від домашньої тварини;

попадання залишків ремонту, включаючи штукатурку, цемент, будівельну крихту;

простий туалетний папір у великих кількостях.

Все це може накопичуватися на стінках труб і будь-якої миті створити пробку.

Методи ліквідації засмічення

Виділяють кілька способів усунення засмічення в унітазі:

1. Хімічний. Засор розчиняється хімічними компонентами, прибираючи жирний наліт та відкладення, але не вдасться справлятися з пластиком та текстилем. Крім того, вдається усунути неприємні запахи і виконати повну дезінфекцію каналізаційної системи;

2. Механічний. Застосовується спеціальний трос з насадкою, що дозволить усунути сміттєву пробку. Шланг повинен бути гнучким, щоб пробиратися через кути та повороти труби. Насадки можуть бути спіральними, пікоподібними та грушоподібними;

3. Високий тиск. Технологія створення високого тиску води, щоб проштовхнути пробку і тим самим звільнити простір у каналізації. У побутових умовах практично не застосовується.

Представники компанії «Trubolub» готові запропонувати свій набір послуг та допомогу в екстрених ситуаціях, гарантуючи професійне чищення. Додатково будуть надані поради щодо того, як попередити засмічення в майбутньому, як зберегти сантехніку і каналізаційну систему в нормальному стані та забезпечити її ефективну роботу загалом.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!