При облдержадміністрації буде створено контрольно-ревізійну групу, учасники якої аналізуватимуть правильність використання коштів на здійснення ремонту доріг в області та стан виконання робіт


Про це йшлося сьогодні на прес-конференції за участю голови облдержадміністрації Олега Гончарука, народного депутата України Михайла Довбенка, начальника Служби автомобільних доріг в області Миколи Проціва.
Зазначалося, що до складу зазначеної групи входитимуть представники правоохоронних органів, громадської ради при Службі автомобільних доріг в області, інших громадських організацій Прикарпаття. «Важливо, щоб було якомога більше людей, які контролюватимуть хід виконання робіт. Чим краще я як голова обласної державної адміністрації володітиму інформацією, яку вони надаватимуть, тим оперативніше зможу відреагувати на ті недоліки, які матимуть місце під час проведення ремонтних робіт на автошляхах краю»,  – зауважив Олег Гончарук. Очільник області поінформував журналістів про те, що 29 липня буде проведено тендерні процедури з визначення виконавців ремонтних робіт на трьох ділянках доріг, на які передбачено кошти з державного бюджету. Зокрема, мова йде про ділянки у напрямках Мукачеве – Львів (кошторисна вартість – 463, 8 млн. грн.), Стрий – Чернівці (129,2 млн. грн.), Татарів  –Кам’янець-Подільський (159,8 млн. грн.). Імена переможців тендерів оприлюднять через 15 днів після їх завершення, це й стане стартом для проведення ремонтних робіт.
«Для ефективного виконання робіт нам потрібно залучити до контролю якомога ширше коло громадськості та представників засобів масової інформації. Поінформованість громадян, можливість відслідковування ходу проведення ремонтних робіт в режимі он-лайн покаже відкритість та прозорість діяльності нинішньої влади», – зазначив Михайло Довбенко.