"П'яні вечірки": Справу блогерів з Прикарпаття передали до суду


Судитимуть організатора та двох учасників «блогерських вечірок», які знущалися з дівчат.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно організатора та двох учасників «блогерських вечірок», повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Організатору вечірок інкриміновано вчинення сексуального насильства щодо трьох потерпілих, одна з яких на час вчинення злочину була неповнолітньою, а також виготовлення, зберігання та розповсюдження зображень порнографічного характеру і хуліганство (ч. 2, 3 ст. 153, ч. 1, 3 ст. 301, ч. 2 ст. 296 КК України).

Один з учасників обвинувачується у виготовленні, зберіганні й розповсюдженні зображень порнографічного характеру у змові з організатором, та хуліганстві, що супроводжувалось винятковим цинізмом, щодо однієї з потерпілих (ч. 3 ст. 301, ч. 2 ст. 296 КК України).

Іншого учасника вечірок судитимуть за вчинення сексуального насильства щодо однієї з потерпілих (ч. 3 ст. 153 КК України).

Розслідуванням встановлено, що обвинувачені запрошували дівчат до орендованої в столиці квартири, де спільно розпивали алкогольні напої, доводячи їх до безпорадного стану. За участі дівчат вони виготовляли фото та відеозображення, у тому числі порнографічного характеру. Відзнятий контент викладали у Телеграм-канал і соціальні мережі, залишаючи принизливі дописи та коментарі.

До теми: Фігурант справи "п'яних вечірок", де знущалися з дівчат, відгуляв дороге весілля

Віддам гонорар на армію: Юрій Ткач виправдався за участь у весіллі скандального блогера з Прикарпаття

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!