П'яний прикарпатець заглох на краденій автівці - його затримали


На Тернопільщині поліцейські затримали 27-річного прикарпатця, який викрав автомобіль та намагався втекти.

Про це повідомили у ГУНП Тернопільської області.

За даними поліції, інцидент стався 27 вересня. Так, мешканка Козови повідомила правоохоронцям про те, що вулицею ходить підозрілий п'яний чоловік та намагається відчинити припарковані автомобілі.

Коли поліцейські прибули на місце події, то побачили посеред дороги відчинену автівку з якої тікав чоловік. Поліцейські разом із власниками автівки наздогнали зловмисника. Ним виявився 27-річний мешканець Івано-Франківщини.

"Як з’ясувалося, він скористався тим, що транспортний засіб був відчинений та з ключами в замку запалення. Під час спілкування з чоловіком правоохоронці помітили у нього явні ознаки сп'яніння. Поліцейські затримали фігуранта відповідно до ст. 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк", - зазначають у поліції.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!