П'ятирічний прикарпатець отримав від YouTube срібну кнопку


П'ятирічний Матвій Нетецький зі Снятина отримав від YouTube срібну кнопку. ЇЇ вручають після того, як кількість підписників каналу сягне 100 тисяч.

Канал хлопчика називається Matt My Rocket. Матвійко від трьох років разом з батьками знімає веселі моменти про те, як він проводить час. Зараз канал налічує 166 428 підписників. Журналістка Бліц-Інфо поспілкувалась з батьками юного блогера і дізналась, як виникла ідея знімати відео.

Батько Костянтин розповідає, що на Різдво у 2019 в гості приїхали родичі з дітьми, тоді зняли перше сімейне відео, для близьких. Щоб мати змогу передивлятись ролик, чоловік вирішив завантажити його у YouTube. Так з'явився перший канал, де викладали відео з Матвієм. А вже влітку створили окремий канал про хлопчика, який грається на свіжому повітрі.

"Прийшло літо, а це час для машинок і вуличних розваг. Ми вирішили створити окремий канал, який вже через два тижні почав стрімко зростати й до Нового року в нас вже було майже 100 тисяч підписників. Найголовніше, що для Матвія - це завжди гра. Жодного разу не було такого, щоб ми знімали, бо треба знімати. Ми це робили тому, що це цікаво для Матвія. А вже у процесі зйомок бували труднощі тільки з тим, що щось не вдалось зняти, чи сіла батарея у камері",- розповідає батько.

Допомагала при створенні контенту й мама Матвійка - Мар'яна. Ділиться, спочатку до останнього не вірила, що з цього може щось вийти.

"Визнаю, спочатку було нелегко. Але Матвій часто сам придумував сценарії. Наприклад ідемо десь і він щось побачить і такий "О, мамо, а давай знімемо відео, як машинка рятує іншу машинку" і таке подібне. Він дуже вник в ідею каналу і йому це в задоволення. Потім ми зробили маленьку паузу, бо в нас народився ще один хлопчик, то Матвій ходив і просив, щоб ми зняли якесь відео. Йому це дуже подобається і він любить дивитися свій канал, часто просить включати",- розповідає прикарпатка.

Додамо, на каналі хлопчика загалом 60 678 989 переглядів. Останнє відео було зняте рік тому. Втім, сім'я чекає поки підросте молодший син Тимофій і відновить зйомки.

Відео з каналу Matt My Rocket.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!