Росіяни мають просування на Донбасі та на півдні, - DeepState


У DeepState повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак.

Окупанти просунулися на Авдіївському напрямку в Донецькій області, а також на південному напрямку. Про це повідомляють аналітики DeepState.

Так, після вчорашнього повідомлення про захоплення окупаційними військами РФ сіл Керамік і Новокалинове Покровського району Донецької області, росіяни просунулися далі в бік села Архангельське. Судячи з карти аналітиків, ворог уже в межах населеного пункту.

Так само після захоплення Очеретиного фіксується просування ворожих військ біля Новоолександрівки. Судячи з карти, сам населений пункт залишається під контролем Сил оборони України.

Також росіяни просунулися південніше Первомайського Донецької області. Крім того, аналітики повідомляють про просування росіян в Урожайному.

Згідно з ранковим зведенням Генерального штабу ЗС України від 2 травня, на Авдіївському напрямку відбито 39 атак у районах населених пунктів Калинове, Архангельське, Прогрес, Очеретине, Сокіл, Соловйове, Новопокровське, Семенівка, Уманське, Яснобродівка, Нетайлове, Первомайське Донецької області. На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне та Урожайне Донецької області, де ЗС РФ, за підтримки авіації, 22 рази намагалися прорвати оборону наших військ.

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!