Росіяни змінили тактику обстрілів України іранськими дронами: Ігнат розповів, в чому загроза


Окупанти атакували Україну одразу з кількох напрямків.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат пояснив, що в ніч проти 2 серпня російські терористи змінили тактику обстрілу України іранськими дронами. Вони запустили "шахеди" одразу з трьох напрямків.

Про це він сказав в етері телемарафону, повідомляє ТСН.

Юрій Ігнат зауважив, що окупанти зазвичай атакують Україну з одного або двох напрямків, проте в ніч проти 2 серпня вони використали одразу три - Курську область, полігон Чауда в окупованому Криму і Приморсько-Ахтарськ. Речник ПС ЗСУ зазначив, що українські захисники збили 23 ворожі цілі, проте деякі все ж атакували нашу портову інфраструктуру. Щоб цього не сталося, Україні потрібно ще більше ППО.

"Наше зерно, наше продовольство, яке ми постачаємо до країн Африки та інших, аби мінімізувати продовольчу кризу у світі. От ворог зараз таку ціль собі обрав і, на жаль, дещо досягає успіхів. Але наші захисники намагаються зробити все для того, аби знищити якомога більше БпЛА", - наголосив Ігнат.

Нагадаємо, в ніч проти 2 серпня ЗСУ збили 23 іранські дрони, які окупанти запустили по Україні. Частина з ворожих цілей вдарила по портах на півдні.

В ОК "Південь" пояснили, що російські окупанти переключилися з атак по портах Великої Одеси на атаки по дунайських портах Одеської області, бо вишукують нову тактику для завдавання якомога більшої шкоди Україні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!