Росіяни просунулися біля Очеретиного та в Котлярівці, – DeepState


Російські окупанти просунулися в районі Очеретиного та в Котлярівці.

Про це повідомляють аналітики DeepState. Втім, у Міноборони та Генштабі ЗСУ не коментували інформацію про можливі успіхи окупаційних військ на двох напрямках фронту. Подробиці аналітики не вказали. Також невідомо, у яких саме локаціях населених пунктів тривають бої.

Як йдеться у звіті Генерального штабу Збройних сил України, вдалося відбити 19 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, а також у Верхньокам’янському, Роздолівці, Спірному, Виїмці, Спірному, Новому, Кліщіївці та Іванівському Донецької області. Ворог у цих локаціях за підтримки авіації намагався покращити тактичне положення.

Також окупаційні підрозділи завдали авіаційного удару в районі населеного пункту Дружба. Під артилерійським та мінометним вогнем окупантів опинилися понад 10 населених пунктів, зокрема Григорівка, Кліщіївка та Калинівка Донецької області.

В районі Авдіївки українські підрозділи відбили 31 атаку в районах населених пунктів Архангельське, Сокіл, Уманське, Калинове, Яснобродівка, Семенівка, Первомайське та Нетайлове Донецької області, де ворог намагався витіснити українські підрозділи із займаних рубежів.

На Новопавлівському напрямку українські війська й надалі стримують ворога в районах населених пунктів Урожайне та Костянтинівка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 13 разів намагався прорвати оборону позицій ЗСУ.

На Куп’янському напрямку українським військам вдалося відбити дев'ять атак в районах населених пунктів Синьківка, Кислівка, Новоєгорівка, Берестове Харківської області.

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!