Розстріл поліцейських на Вінниччині: нападників спіймали


Нападників на поліцейських у Вінницькій області - батька та сина, які є військовослужбовцями, - затримали на Одещині.

Двох військовослужбовців, причетних до розстрілу поліцейських у Вінницькій області, затримали в селі Липецьке Подільського району Одеської області.  Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

"На даний час із затриманими проводяться слідчі дії. Їм готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжних заходів. Як повідомлялося, раніше на території Вінницької області виявлено транспортний засіб, на якому переміщувалися розшукувані особи, а також боєприпаси, які відносяться до військового майна",- кажуть в Офісі Генпрокурора.

Як повідомив керівник Нацполіції Іван Вигівський у Facebook, за фактом нападу слідчі розпочато кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України - Вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Санкція статті передбачає до довічного позбавлення волі.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадження здійснюється Вінницькою спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Південного регіону. Досудове розслідування - СУ ГУНП в Вінницькій області.

Нагадаємо, вчора, 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль у якому перебували двоє чоловіків. Зловмисники відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний правоохоронець, а його напарник поранений.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!