Сезонні новинки від ТМ «Ласунка»!


Нарешті в країну прийшло довгоочікуване тепло, а отже сезон морозива офіційно розпочато. І один з найбільших виробників України ТОВ «Ласунка» вже готовий представити вам свої перші новинки!

Знайомі смаки у неочікуваному форматі!

Спираючись на багаторічний досвід у виробництві прохолодних десертів та беручи до уваги сучасні тенденції, компанія «Ласунка» створила цілу лінійку морозива-льоду з цікавими смаками та не менш цікавими назвами. Адже в основу новинок було взято досить відомі та добре знайомі українцям напої.

Морозиво «Узвар»

З першого погляду на цей десерт вже стає зрозуміло, що під обгорткою на вас чекає дещо знайоме та водночас несподіване. Оскільки класичний узвар – це те, що впізнаєш одразу. Чорнослив зі своїм характерним смаком, соковите яблуко та стигла слива – ось, що поєднало в собі нове морозиво «Узвар». Переконані, такого ви точно не куштували!

Морозиво «Кисіль»

Продовжує лінійку новинок морозиво з нетривіальною назвою «Кисіль». Адже саме цей напій, що знайомий багатьом ще з дитячого садка взяли за основу для нового десерту. Натуральні ягоди та фрукти, особлива желейна текстура та неповторний освіжаючий смак – запорука успіху новинки «Кисіль»! 

Морозиво «Компот»

І на завершення представляємо вам морозиво-лід «Компот». Смачний порятунок у спекотний день та чудове нагадування про щось давно забуте з дитинства. Коли прохолодний компот, зварений улюбленою бабусею, приходив на допомогу у літню спеку, і можна було сміливо продовжувати прогулянки з друзями. Запевняємо «Компот» від «Ласунки» точно вартий вашої уваги!

Зацікавили нові смаки, переходьте за посиланням https://lasunka.com/ та слідкуйте за появою нових десертів, адже сезон лише розпочався, а отже смачного морозива попереду буде ще більше!  


Рекламний матеріал