Що приготувала ігрова новинка St Louis 1904?


Ігровий провайдер Blue Guru Games випустив новенький відеослот під назвою St Louis 1904, який розповідає про марафон Олімпійських ігор в Сент-Луїсі 1904 року. Розробник додає натяки на дискомфорт, що відчували учасники змагань, щоб допомогти гравцям відчути справжню атмосферу. Це йому вдалося зробити завдяки фону гри, який включає комах, термометри та загально спекотне, пилове оточення. Крім того, навіть бігуни на деяких символах виглядають не надто веселими.

Справжні спортивні бонуси

Цей відеослот має купу бонусних особливостей. Однак, використовувати їх настільки ж легко, як 77 фріспінів. Наприклад, символи грошової медалі є символами грошових призів. Так, під час дії раунду фріспінів вони виплачують миттєві призи, коли з’являються одночасно з символом дикого колектора. Крім того, ці символи мають значення 2x-5000x ставки. Сам дикий колектор з’являється на всіх барабанах під час дії фріспінів і замінює всі іконки, крім скатерів. Також, при появі 3 цих іконок можуть спрацювати респіни. Барабани 2-5 можуть замінятись, щоб з’явилися додаткові грошові медалі і створилися миттєві призові лінії.

За комбінацію з 3-5 скатерів гравець отримає 10-20 фріспінів. Крім того, під час основного раунду гри, коли з’являється 2 скатери, може активуватися функція другого шансу:

собаки  — скатери переміщуються вниз на одну позицію, а барабани без них заміняються;

вихор —  скатер може з’явитися на випадковому барабані.

Перед початком бонусного раунду може бути випадково вибрано до 5 модифікаторів барабанів. Крім того, під час дії бонусного раунду фріспінів дикий колектор збирає всі значення з символів грошової медалі. Однак, щоб довго не чекати на активацію бонусного раунду, його можна купити самостійно. За 10 фріспінів треба буде заплатити 70х ставки, за 15 — 145х ставки, а за 20 — 270х ставки.

Технічні особливості гри

Ігрове поле побудоване за класичним форматом. Воно складається з 5 барабанами та 3 рядів. Крім того, верхні кути вказують на 10 ліній виплат для виграшних комбінацій. Слот виділяється високою волатильністю та показником RTP на рівні 95,92%. Бонуси можна активувати самостійно, натиснувши кнопку покупки, що розташовано з лівого боку. Таблиця виплат включає символи, пов’язані з бігом. Серед них: відра з водою, яблука, термометри, черевики, пляшки, символи грошової медалі та 4-символьні знаки.


Немає опису.