Що варто знати про масляні парфуми: переваги й особливості використання від Optparfum


Вибір парфумів дуже багатий, тому часто з пошуком найбільш гармонійного для образу аромату можуть виникнути певні складнощі. Варто також зазначити, що в ідеалі в кожної людини для різних подій, пори року, а також періоду доби мають бути в запасі кілька різних ароматів. Найкращим рішенням в такому випадку можуть бути тестери, які допоможуть за невисоких витрат протестувати аромат, поносити його в різних умовах і зрозуміти наскільки гармонійним є розкриття формули на вашій шкірі.

Якщо ви бажаєте  купити парфуми тестери відкрийте посилання на сайт спеціалізованого магазину, де є великий вибір хітових ароматів від відомих парфумних брендів. Особливої уваги заслуговують масляні парфуми.

У чому переваги й особливості масляних парфумів  

Унікальним парфумним продуктом є масляні аромати, які відрізняються за складом від традиційних парфумів, що мають у складі спирт. Якщо вас цікавлять якісні масляні парфуми оптом погляньте перелік ароматів на сайті постачальника, де зібрані відомі аромати топових брендів, що повторюють оригінальні формули. Такі парфуми випускаються по ліцензії з дотриманням контролю якості.

Поміж переваг масляних парфумів варто виділити:

  • основним інгредієнтом виступають ароматні олії, а також есенції певних ароматів;
  • масляні парфуми значно стійкіші й довше зберігають аромат на шкірі;
  • більша насиченість і яскравість, адже олії краще утримують аромати;
  • гармонійне розкриття на шкірі, добре реагують на природне виділення тепла тілом;
  • компактний формат для зручності, аби брати парфуми завжди з собою.

Якщо ви надаєте перевагу натуральним парфумам, у складі яких відсутні хімічні компоненти й спирти, переходьте в магазин парфумів, аби обрати кілька вишуканих ароматів, що стануть основою вашого тильного парфумного гардероба для всіх випадків життя. 

Як вибрати аромат парфумів

Обирати парфуми потрібно індивідуально, адже парфумовані формули розкриваються на кожному типі шкіри унікально, набуваючи особливих ноток. Аби не розгубитися поміж величезної кількості парфумів, звернуть увагу на такі прості поради:

  • визначте, яка група ароматів вам ближча до смаку – квіткові, фруктові, акватичні, деревні, амброві або східні, де можуть переважати конкретні ноти ванілі, кави, цитрусу, шкіри, троянди;
  • звернуть увагу на ступінь концентрації аромату і його стійкості;
  • обов’язково тестуйте аромат на шкірі – базові ноти розкриються лише через 20 хвилин після нанесення, тож будьте терплячі й не розтирайте парфуми, адже це порушить природне розкриття.

Також пам'ятайте, що парфуми варто обирати відповідно до сезону, адже для зими краще підійдуть насичені стійкі аромати, а для літа кращим варіантом стануть легкі акватичні, фруктові чи ледь відчутні квіткові аромати. Подія і місце теж мають вплив на вибір парфумів, адже окремо виділяють аромати для ділових зустрічей, спортивних занять, прогулянок, романтичних зустрічей, а також важливих святкових подій.

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!