СК VUSO – страхові рішення для всіх


Вміння правильно розпоряджатися власними фінансами – було та залишається однією з найбільш корисних навичок у всі часи. Проте чи правильно витрачати якомога менше коштів сьогодні, щоб створити великі фінансові статки?

Вміння правильно розпоряджатися власними фінансами – було та залишається однією з найбільш корисних навичок у всі часи. Проте чи правильно витрачати якомога менше коштів сьогодні, щоб створити великі фінансові статки? На жаль, цей механізм діє не завжди. Інколи потрібно подбати про власну матеріальну безпеку заздалегідь, уклавши договір страхування. Застрахуватися можна від багатьох ризиків: пошкодження чи втрати майна, крадіжки, затоплення, купити медичний поліс аби мати змогу вчасно скористатися якісною професійною допомогою тощо.

Страхова компанія VUSO задовольняє потреби своїх клієнтів у захисті. Це ліцензований український страховик з 20-річною історією надання професійних послуг. Окрім надійності та фінансової стабільності компанії потенційних клієнтів приваблюють комфортні умови обслуговування, а також великий асортимент страхових продуктів. СК VUSO пропонує подбати про власну фінансову безпеку на базовому або розширеному рівні, якщо ви хочете скористатися додатковими пакетами послуг. Такий підхід дозволяє задовольнити потреби різних категорій клієнтів та розширює можливості отримання захисту.

Збільшення витрат сьогодні – економія у майбутньому

Все ще вибираєте поліси за принципом найменшої вартості? Дуже часто так відбувається з тими клієнтами, що погано розуміють, який саме тип покриття їм потрібен. Вони беруть найнижчу можливу ставку, не замислюючись про можливі наслідки. Це нормально і добре – поки не настане час, коли їм потрібно отримати компенсацію збитків від страхової компанії. У такій ситуації може випадково виявитися, що обраний продукт не покриває конкретного ризику або розмір отриманого відшкодування є значно меншим за фактичні збитки.

Іншою проблемою для власників дешевих страховок є низька якість сервісу. Намагаючись уникнути виплат, страховик може приділяти надто велику увагу кожному страховому випадку, намагаючись знайти привід зменшити розмір компенсації або взагалі уникнути виплат. Але ж тривалий розгляд справи – це суттєвий дискомфорт для клієнта. Через відсутність компенсації він не матиме змоги вчасно відновити пошкоджене майно або придбати нове. У деяких випадках обурені клієнти навіть вимушені відстоювати власні інтереси у суді.

Кращим рішенням є придбання страхового поліса за адекватною вартістю у перевіреного страховика. Його вартість повинна бути другорядною умовою. На перший план слід завжди ставити фінансову стабільність компанії, тривалість її існування та відгуки клієнтів. За можливості слід користуватися привілеями додаткового захисту. Адже невелика сума доплати до вартості поліса сьогодні дасть можливість компенсувати набагато більшу суму збитків у майбутньому, а отже, дозволить почуватися більш захищено.

 Відкрити світлину

Від яких ризиків слід застрахуватися першочергово

Різноманіття страхових продуктів доволі велике. Проте не завжди наявні фінансові ресурси дозволяють купувати поліси, керуючись саме якістю надання послуг, а не вартістю. Правильним рішенням є розставляння пріоритетів. Тобто замість того, щоб одночасно купувати усі доступні страхові продукти, які можуть бути потенційно корисними, краще діяти поступово. Насамперед вам може знадобитися:

- автоцивілка. Це поліс, необхідність мати який встановлюється на законодавчому рівні. Сідаючи за руль без цього документа, ви ризикуєте отримати адміністративне покарання;

- автокаско. Дозволяє отримати відшкодування на ремонт авто майже у будь-якій ситуації. Отримувачем відшкодування є саме власник поліса навіть за тієї умови, що його було визнано винуватцем ДТП;

- страхування здоров’я. Страховка дозволяє лікуватися у приватних закладах та навіть отримувати безплатно потрібні медикаменти;

- страхування житла. Дозволяє отримати виплату у разі повного знищення або часткового пошкодження нерухомості та майна, що у ній розташоване.

Пам’ятайте про те, що саме якість страхових полісів повинна бути визначальним фактором. Хоч якою б звабливою не здавалася економія – не варто керуватися лише питанням ціни послуг. Адже зниження витрат сьогодні може призвести до більш значних негативних наслідків у майбутньому.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!