Смачна та ароматна піца з доставкою у Львові від МА піца


Швидке перекушування або організація вечірки з друзями завжди може доповнюватися покупкою піци. Не потрібно самостійно готувати цю страву чи йти купувати, адже є можливість організувати доставку. Цим займається компанія МА піца, де приготують найсмачніші страви за оригінальними італійськими рецептами та з використанням виключно свіжих інгредієнтів.

Піца поступово доповнює як святковий, так і повсякденний стіл. Її активно використовують як перекушування під час обідньої перерви, або як спосіб організувати прийом гостей. Пропозицій від МА піца чимало, тож кожен може знайти щось для себе: рибні піци, м'ясні, сирні, овочеві тощо. Правильна комбінація інгредієнтів вкотре доводить, що піца – це універсальна страва.

Які піци доступні для замовлення?

Велика кількість пропозицій в асортименті адаптована під різні смакові уподобання, тому з вибором не буде складнощів. Вегетаріанці, фанати чогось гострого, а також любителі м'яса – кожен знайде унікальний рецепт, який завжди можна доповнити десертами, салатами та різними напоями.

Меню МА піца доповнюється кількома десятками різноманітних страв:

1. Сирні. Комбінація кількох сирів, включаючи італійський, королівський, пармезан та дор блю. Окремо ці сири використовуються в багатьох інших піцах з м'ясом, овочами та морепродуктами;

2. Салямі. Неповторний смак італійських ковбас, причому обов'язково використовується класика – Пепероні;

3. М'ясні. Хамон, шинка, мисливські ковбаски, бекон, куряче філе – це все відмінно поєднується з іншими інгредієнтами, створюючи ідеальні смакові емоції;

4. Особливі. Комбінується груша та мед, використовуються інгредієнти салату Цезар із фірмовими соусами, а також є закриті піци Кальцоне.

Кожна піца готується з любов'ю, застосовуючи лише свіжі та перевірені інгредієнти.

Особливості сервісу від МА піца

Замовлення страв у зазначеного сервісу доповнюється кількома плюсами:

- цілодобова та оперативна доставка до 29 у зеленій та до 59 хвилин у помаранчевій зоні;

- великий вибір страв, включаючи салати, десерти та напої;

- наявність постійних знижок та акцій.

Майстерність кухарів доповнюється оригінальними рецептами та винятковими інгредієнтами. Крім того, приготування передбачає використання дров'яних печей, тому кожна піца виходить з легким і приємним димком. Замовлення доступне на сайті або по телефону. Покупці можуть ознайомитися з пропозиціями на сайті, оцінюючи опис, набір інгредієнтів і навіть фотографію піци.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!