Смартфон Xiaomi Redmi Note 12 – чудове рішення на кожен день


Перед користувачами відкривається велика кількість можливостей, якщо вони виберуть для себе Xiaomi Redmi Note 12. Це відмінний телефон у елегантному виконанні, що відрізняється гарною продуктивністю та стабільністю. Після випробування цього продукту стало зрозуміло, що девайс відкриває перед користувачами унікальний інструментарій, що дозволить навчатися, працювати та розважатися.

Телефон відносно тонкий, оснащений процесором Snapdragon 685 на 8 ядер, а також головною камерою на 50 Мп. Дисплей FHD+ AMOLED діагоналлю 6,67 дюймів з комфортом відображатиме потрібну інформацію. З додатковими особливостями можна ознайомитися тут https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/mobilnye_telefony_xiaomi-redmi-note-12.html, де також є можливість отримати консультації від фахівців. Вони детально розкажуть про ключові особливості телефону.

Якість фотографій

Основна камера має 50 Мп, доповнюється технологією large pixel(4-in-1), що дозволяє створювати знімки високої деталізації, навіть за умови поганого освітлення. Також є ширококутна камера на 8 Мп, що забезпечує кут зйомки 120 градусів. Таке виконання дозволить створювати фотографії зі складних ракурсів.

Додатково виділяють сенсор на 2 Мп, щоб створювати макрознімки. Деталізовані фотографії крупним планом дозволять проводити експерименти та створювати яскраві зображення найдрібніших деталей. Особливих технологічних новинок під час зйомки відео очікувати не доводиться.

Екран

Дисплей FHD+ AMOLED забезпечує високу чіткість та якість зображення. Яскравості 1200 ніт достатньо, щоб адаптувати картинку під будь-який рівень освітленості. Крім того, екран сертифікований за стандартом SGS Eye Care Display, відповідно очі не будуть втомлюватися при тривалому використанні смартфона.

Частота оновлення до 120 Гц, що створює плавність картинки під час динамічних сцен. Крім того, максимальна частота може досягати 240 Гц в особливих режимах, відповідно технологія автоматично адаптується в залежності від того, що відображається на екрані.

Захист корпусу

Стандарт захисту IP53 виключає негативний вплив води, вологи, пилу та інших забруднень. Дисплейний модуль захищений за допомогою скла Corning Gorilla Glass 3, що також унеможливлює появу подряпин та інших дефектів при активній експлуатації пристрою. У будь-якому випадку бажано придбати додатково захисне скло чи плівку, а також чохол.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!