Соловій, Жадан, alyona alyona стали голосами нового сезону «Книги-мандрівки. Нескорені»


Скільки часу потрібно, щоб дізнатися все про російсько-українську війну та мужність українців? Місяць, рік, декада? Креативна команда «Книги-мандрівки» (Books&Cartoons та Green Penguin) запевняє, що треба … 3 хвилини.

6 грудня о 14:00, до Дня Збройних сил України, на YouTube-каналі «Книги-мандрівки» стартує шостий сезон вебсеріалу, присвячений Нескореним – людям, подіям, втратам та здобуткам, завдяки яким ми зберегли державність. Кожен з 20 епізодів – історія від першої особи. Мудрий дуб розкаже про коріння незламності українців, кримський міст – про окупацію півострова. Валерій Залужний – про те, як стати генералом, а Володимир Зеленський – про буття Головнокомандувачем під час війни. Героїв озвучать відомі українські актори, блогери, активісти та волонтери – глядачі почують голоси Христини Соловій, Сергія Жадана, Остапа Ступки, alyona alyona та інших. 

Над проєктом працює команда Books&Cartoons та Green Penguin у співпраці з Міністерством закордонних справ України. Нескорених створює 80 осіб – ілюстратори та аніматори, сценаристи та історики, режисери, продюсери, музиканти, звукорежисери. У 20 епізодах вони покажуть історію, яку зараз пишуть 44 млн українців. Факти та події, які вивчатимуть у школах по всьому світу. 

Перші п’ять сезонів «Книги-мандрівки» переглянули на YouTube близько 11 млн разів, вебсеріал був включений до Всеукраїнської школи онлайн. 

Навіть повний блекаут не зупинить команду. Автори лиш накинуть додаткову ковдру на плечі і придбають ще один, потужніший акумулятор. Дивіться новий сезон на YouTube-каналі «Книги-мандрівки», обов’язково підписуйтеся і допомагайте просувати український контент у тренди. І тоді вам не здаватиметься, що на YouTube «немає цікавого контенту українською». Він знаходитиме вас.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!