Стабільність і точкове посилення - філософія Прикарпаття перед стартом нового футбольного сезону


"Прикарпаття", один із провідних клубів Першої ліги України, оптимістично дивиться в майбутнє, розраховуючи на мінімальне підсилення перед початком нового сезону. Після успішного виступу торік, посівши 5-те місце в "чемпіонській" групі, команда з Івано-Франківська готується до нових звершень, спираючись на перевірений кістяк гравців і невелике поповнення складу.

Філософія команди, побудована на стабільності та наступності, є запорукою її успіху. Прикарпаття давно зарекомендувало себе як колектив, що вміє грамотно поєднувати збереження ключових футболістів і точкове посилення складу перед кожним новим сезоном. І високі коефіцієнти в Pin Up, 1win та в інших букмекерів є тому прикладом.

Продумана трансферна політика

Головний тренер Прикарпаття Олексій Городов, чия робота з формування боєздатного колективу заслуговує найвищих похвал, чітко усвідомлює важливість збереження згуртованого ядра команди. Саме тому в міжсезоння клуб планує лише незначні зміни в складі. Зокрема, планується поповнити склад двома новачками.

"Завдяки вдало проведеній селекційній роботі під час останніх двох трансферних вікон, у Прикарпатті практично два рівноцінних склади, що давало змогу впевнено триматися на марафонській турнірній дистанції", - зазначив Городов в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua.

Він також наголосив, що довгострокове взаєморозуміння між гравцями є незаперечною перевагою команди: "Оскільки провідні футболісти Прикарпаття вже тривалий час разом, прекрасно розуміють один одного, то і це приносило свої дивіденди".

Підготовка до нового виклику

Футболісти Прикарпаття вже щосили готуються до майбутнього сезону. Після заслуженої відпустки, яка триватиме до 20 червня, на команду чекають два збори - в Івано-Франківську та Моршині.

"Заплановано два етапи підготовки до нового сезону: перший - в Івано-Франківську, другий - у Моршині, що на Львівщині. Зараз ведемо переговори з потенційними спаринг-партнерами", - розповів Городов.

Клуб сподівається, що травмовані в минулому сезоні Павло Михальчук, Сергій Романов і Микита Титаєвський повністю відновляться і приєднаються до загальної групи на передсезонних зборах.

На момент написання статті ми перевірили актуальні коефіцієнти в додатку букмекера Pin-Up і зрозуміли, що експерти не особливо вірять у Прикарпаття ФК. Проте, на старті сезону команді вдалося виграти кілька важливих матчів.

Висновок: ставка на спадкоємність

Підбиваючи підсумок, можна сказати, що Прикарпаття робить ставку на спадкоємність і стабільність складу, прекрасно усвідомлюючи важливість збереження сформованого кістяка команди. Мінімальні кадрові зміни і точкове посилення лише дозволять команді з Івано-Франківська ще більше прогресувати в наступному сезоні.

Грамотна трансферна політика в поєднанні з серйозною передсезонною підготовкою - ось складові успіху для Прикарпаття. Залишається тільки чекати старту нового сезону, щоб на власні очі переконатися в потенціалі цієї міцної та амбітної команди.

Також нещодавно стало відомо про те, що на фронті загинув колишній гравець Прикарпаття Ігор Стахів.

 


 Рекламний матеріал