Ставки на спорт в Україні - як обіграти букмекера


Багатьох користувачів цікавить питання - як обіграти БК, роблячи ставки на спорт buddy.bet. Геймери серйозно вивчають питання, читають книги на тему популярних авторів, аналізують експертні думки, вибудовують свої стратегії тощо.

А непосвяченим, стороннім спостерігачам, здається, що зробити ставку - те саме, що лотерея. Насправді, заробіток на спорт-прогнозах доступний учасникам зібраним, уважним, максимально залученим у тематику. Перш за все, потрібно знати і розбиратися в правилах легальних БК України. Слід враховувати, що правила у всіх різні, у багатьох БК свої різновиди ставок. Але потрібно вчитися розраховувати ймовірність різних спорт-івентів.

Як діють БК?

 Контори наймають аналітиків, для оцінювання шансів на певний результат у спорт-івенті, ставлять котирування. Геймери укладають парі. У разі програшної ставки геймер втрачає ставочну суму. У разі успішної - БК виплатить виграш: він розраховується відповідно до котирування. 

Ставки на спорт: лікнеп

Кожна БК прагне обіграти учасника, отримати прибуток. Перш ніж зробити ставку, йому потрібно визначитися з ігровою стратегією. Таку можна розробити самому або задіяти відомі варіанти. 

Стратегії умовно поділяють на 2 групи: 

- пасив;

- актив.

Перші передбачають участь у парі на матчах, які вважаються спірними. Другі - коли на кону івенти з великою ймовірністю.  

Онлайн ставки на спорт Україна: де їх робити 

Вибір опції - букмекерська контора ставки на спорт - завдання для геймера першочергове.  Робити їх краще у великих БК. Букмекерам з ім'ям дороге їхнє реноме. Може виникнути така ситуація: маловідома БК виступає з вигідними коефіцієнтами на спорт-івент, у якому геймер упевнений повною мірою. Учаснику в такому разі варто задуматися: чи не виманювання це грошей.  

Експерти попереджають, що у надійної БК є офіційна ліцензія, такий букмекер забезпечує:

- оперативний варіант для реєстрування геймерів-новачків;

- кілька варіацій для виведення фінансів, усі вони прозорі;

- прогнози на гейм-змагання, можливість відстежувати івенти у віртуальному режимі.

Передбачено бонуси за ставки на спорт прогнози, діють прості правила застосування преміальних подарунків. 

Про безсумнівних БК-лідерів можна знайти прекрасні відгуки в Мережі. У таких букмекерів адекватні коефіцієнти, надано великий набір ліній, гарантовано оперативність виведення виграшів. 

Ставки на спорт прогнози: як робити

Важливо, щоб онлайн ставки на спорт Україна були розумними. Зазвичай букмекери залишають геймерів у мінусі: обігравання контори - справа непроста.  Однак, переграти її можна: багато хто рано чи пізно ставив на спорт виграшно. Перемоги необхідно ставити потік, залишаючись у плюсі на довгій дистанції.  

Щоб не програти букмекеру, геймер повинен чітко розуміти, яку готовий втратити суму. Не важливо поставили разово або це банк місячний/річний/сезонний. Критичною сума бути не повинна. Ставки на спорт спочатку повинні бути такими, щоб гроші не було шкода програти.  Сума, яка відкладена, вже чужа: вона - на кону.  

Не варто робити ставки-експрес, які передбачають не один результат. Щоб вони зіграли, реалізуватися повинні всі івенти. 

Не слід чимало ставити на явних фаворитів: у такому разі пропонуються занижені коефіцієнти. Виграш не буде великим, тоді як програш здатний розорити, якщо на кін поставлено всі фінанси. 

Новачки вважають за краще дотримуватися рекомендацій капперів, які роблять матчеві прогнози. Це має сенс, якщо каппер розумний (важливо вивчити інформацію про нього). 

Ставки на спорт: яким був найбільший виграш 

До найвідоміших угод - ставки на спорт онлайн, де беттери вигравали парі, відносять:

В Англії - найбільший світовий виграш, його фіксували в Книзі рекордів Гіннеса. Ставка становила 1:3410, гроші виграла якась К. Ансворт. Ансворт. Це був цілий статок.   

У Греції - зіграла ставка в 7 тисяч $, зроблена футбольним уболівальником на Євро-2004. Гравець ставив на свою команду-фаворита. За підсумком грек-щасливчик отримав 607 тисяч $.

У 2018 році англійка поставила на шість матчів з футболу, передбачивши з точністю фінал кожного івенту. Результатом став виграш у 1,4 млн $.

Беттер із Франції просто виявився везунчиком. Службовець банку заповнив купон на гру з поточними спорт-турнірами. При цьому геймер не вибирав надійну БК, не робив аналітику перед матчем. Усе було діями навмання. Підсумок - правильне вгадування понад десяти результатів, заробіток 6,5 млн євро.

Якщо хочеться домогтися успіху і чималого, слід набратися терпіння, витратити сили і час на інфопошук, знадобиться розробити свою стратегію. Головне, коли роблять ставки на спорт онлайн - побороти в собі азарт, не зважати на суб'єктивізм, міркувати тверезо. Не варто забувати: азарт - порадник поганий.