Стильні дизайнерські меблі від 4LOFT


Багатьох не вражають прості фабричні меблі у стандартному виконанні. Вони надаються в широкому асортименті і не завжди має якусь родзинку, але відмінно підходить під різні цілі та завдання.

В особливих умовах покупці вибирають дизайнерські меблі, коли хочеться виділитися або створити оригінальний дизайн інтер'єру.

Подібні меблі створюються в декількох екземплярах, а іноді можуть створюватися і за індивідуальним проектом клієнта. Подібні пропозиції формує компанія 4loft, де на вибір можна придбати дизайнерські ліжка, дивани та матраци. На вибір пропонується кілька десятків тканин і стільки ж відтінків, підбирається потрібний функціонал за запитом та в цілому виконання.

Асортимент від 4LOFT

Охочі можуть вибрати дизайнерський диван або замовити його виготовлення. Найчастіше у виробництві використовується стриманий та елегантний дизайн, що підходить до великої кількості дизайнів інтер'єру. Комплектація диванів може включати в себе висувні ящики, пряму або кутову форму, а також можливість використання модулів для створення належної конструкції.

Крім того, пропонуються ліжка для спальні в дизайнерському виконанні. Вони зручні та адаптовані під габарити заданого матраца. Функціонал доповнюється висувними ящиками чи підйомним механізмом. Асортимент оббивних тканин величезний, до того ж вони зносостійкі та довговічні. Узголів'я просте або доповнене декоративними елементами. Надійна фурнітура виконає термін служби меблів на довгі роки вперед.

Переваги дизайнерських меблів

Застосування подібних варіантів меблів доповнюється кількома особливостями та перевагами:

1. Неповторний дизайн. Створенням меблів займаються талановиті фахівці, які розуміються на дизайні та оформленні. Також додаються деякі авторські особливості, що і виділяє дизайнерські меблі від пропозицій серійного виробництва;

2. Індивідуальний характер. Завдяки дизайнерським меблям є можливість реалізувати будь-які вимоги клієнта;

3. Якість. В основі застосовується високоякісна сировина та матеріали, до того ж кожен майстер відповідає за свій проект та бажає, щоб його продукцією користувалися багато років;

4. Безмежна фантазія. Дизайнери не обмежуються рамками, і навіть наявність проекту від замовника дозволить внести якісь свої ідеї та рішення.

Досвідчена команда компанії 4LOFT готова прийняти в розробку будь-які ідеї та варіанти, до того ж завжди є меблі в різному виконанні. Досвідчені менеджери та консультанти дадуть свої рекомендації та поради щодо вибору.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!