Стільці для кухні від магазину Брістоль


Найбільший меблевий дистриб’ютор України Брістоль пропонує якісні меблі від українських виробників.

Як найбільший меблевий дистриб’ютор України, Брістоль пропонує лише найкращі стільці для кухні від перевірених часом національних виробників. Мешканці Львову можуть оглянути та придбати товари у салоні Брістоль, а також у чотирьох партнерських магазинах. Жителі інших міст та областей мають змогу замовити меблі з доставкою по всій Україні через інтернет-магазин. Оскільки кожна деталь продукції перевіряється перед відправкою, ви можете не хвилюватись за якість та цілісність замовлення.

Партнери меблевого салону Брістоль

За багаторічний досвід дистрибуції меблів ми налагодили співпрацю з кращими українськими виробниками. Продукцію бренду Міромарк виготовляють на власній фабриці, застосовуючи унікальні методики шліфування, фарбування та лакування меблів. Це налагоджений та контрольований процес створення кожної деталі на 25-ти тисячах квадратних метрах виробництва.

Marko - закарпатський виробник сучасних меблів для оселі, який ставить в пріоритет натуральність матеріалів. Бренд створює екологічно чисту продукцію для оселі з натуральної деревини та приділяє багато уваги вибору сировини. Ще один партнер салону Брістоль – Pavlik – робить акцент на ощадливому виробництві, застосовуючи систему LEAN. Бренд успішно поєднує закордонні методики виробництва з українськими традиціями у дизайні меблів.

Немає опису.

Асортимент та пропозиції

Каталог товарів салону Брістоль постійно оновлюється. Ми пропонуємо класичні дерев’яні стільці для оселі та меблі прихильникам мінімалізму. Є варіанти для кухні, облаштованої з нотками модерну, або затишної їдальні у стилі прованс. Навіть власники кафе або бару знайдуть стильні варіанти у розділах «кантрі» та «ретро». Кожен стілець можливо індивідуально оздобити в залежності від потреб клієнта.

Якими можуть бути стільці для вашої кухні:

- Повністю дерев’яні жорсткі стільці, які вирізняються стійкістю та функціональність. Не потребують догляду та досить універсальні, оскільки декоруються лише за рахунок фарбування або лакування. Це може бути тонкий стілець для затишної кухні маленької родини чи масивний для інтер’єру сучасного бару;

- Напівм’які стільці зазвичай мають подушку 3-4 см заввишки. У салоні Брістоль на свій смак можна обрати стільці з велюровим або жакардовим оздобленням, а також з мішковини або рогожки.

- М’які стільці більше схожі на крісла, оскільки мають підлокітники. З огляду на масивність таких меблів, вони підходять до інтер’єру просторого кафе або окремої їдальні у будинку. Саме такі стільці додають затишку великим приміщенням.

Асортимент салону Брістоль пропонує меблі для кожної української оселі. Ми знаємо усі тонкощі виробництва, постійно співпрацюємо з українськими та закордонними фабриками, тому відбираємо продукцію за якістю, надійністю та оригінальним стилем. Постійні оновлення каталогу дозволяють підтримувати розділ інтернет-магазину з акційними пропозиціями та знижками.

Купити меблі від салону Брістоль можливо у Львові та на сайті з доставкою по всій Україні. Наші консультанти допоможуть з вибором у точках продажу або за телефоном, а спеціалісти з монтажу забезпечать швидку та професійну збірку стільців безпосередньо у вас вдома.

Партнерський проєкт