Сусідка обікрала мешканця Прикарпаття


23-річний чоловік мав необачність спочатку забути свою барсетку в чужому автомобілі, а потім попросити сусідку її звідти забрати.

Молодий селянин приїхав додому із заробітків і зняв в Івано-Франківську в банку 22 тисячі гривень, які переслав з-за кордону. Важко сказати про що він думав, коли, повертаючись з обласного центру, забув у маршрутці свою барсетку з грошима. Спохопившись, згадав про сусідку, бо бачив, що вона в селі підсіла в мікроавтобус, яким він приїхав. Парубок зателефонував жінці й попросив її забрати барсетку, залишену на задньому сидінні, повідомляє АП.

Після цього зв'язок із сусідкою обірвався. Молодик увесь вечір безуспішно намагався до неї додзвонитися. Коли ж надійшло повідомлення про те, що з абонентом можна знову зв'язатися, почув від жінки, що барсетки в маршрутці вона не знайшла. Парубок переговорив з водієм, і той категорично заперечив, що брав сумочку. Тоді заробітчанин знову звернувся до сусідки. Після кількаденних марних умовлянь повернути гроші, які заробив собі на весілля, молодий чоловік звернувся із заявою в міліцію…