Три франківські виші потрапили у сотню найбільш популярних серед вступників


За даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що розміщує рейтингові списки абітурієнтів, до закладів вищої освіти цьогоріч подано понад 1 млн 140 тисяч заяв від вступників.

У тому числі 720 792 заяв подали абітурієнти, які вступають на основі повної загальної середньої освіти (11 класів) для здобуття рівнів бакалавра та медичного магістра за всіма формами навчання, повідомляє Osvita.ua.

Прийом заяв від абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти, завершено.

Цьогорічними лідерами за кількістю заяв від абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти, є два львівські заклади вищої освіти. Перше місце має Львівська політехніка, а на другій сходинці розташувався Львівський національний університет ім. Франка. Наступні три місця посіли столичні виші.

Прикарпатський національний університет посів 8 місце у рейтингу. Так, 13 142 вступників подали заявки до нього.

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу опинився на 39 сходинці, до нього подалися 4 962 вступників.

Івано-Франківський національний медичний університет - на 63 місці з 3 220 заявами.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!