Триває реєстрація на шостий щорічний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»


Триває реєстрації на 6-й щорічний Всеукраїнський онлайн-забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», що відбудеться 26 серпня за підтримки Міністерства у справах ветеранів.

 Захід приурочено до Дня пам’яті захисників України, що відзначається 29 серпня. Через воєнний стан в Україні з міркувань безпеки забіг цьогоріч відбудеться у форматі онлайн.

Передбачено три дистанції забігу: на 2, 5 та 10 кілометрів. Свою дистанцію учасники можуть пробігти в будь-якому зручному місці.

Зареєстровані мають подолати обрану відстань із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за вільну Україну. А також описати історію про загиблого Героя у соціальних мережах з хештегами #БіжуЗаГероя_2023 і #забіг2023.

Ім’я героя, пам’ять якого ви хочете вшанувати, вказуєте при реєстрації або ж організатори надішлють вам ім’я разом із номером учасника. За 3-5 днів, після подання заявки на участь, ви отримаєте на електронну пошту свій номер та прізвище загиблого Захисника чи Захисниці й іншу інформацію стосовно умов участі в забігу.

Реєстрація на забіг триватиме до 20 серпня 2023 року.

Для комунікації щодо забігу звертайтеся за телефоном +38 093 503 72 88 або на електронну пошту zabigshanuygeroiv@gmail.com

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!