Тютюнові вироби онлайн з доставкою та великим вибором


Цінителі давно зрозуміли, що тютюнові вироби – це не просто звичка, а щось більше. У деяких ситуаціях запалення чергової сигарети є цілим ритуалом, чому сприяє утихомирювальна обстановка, відсутність суєти і поспіху. Справжнє задоволення можна отримати лише при правильному виборі тютюнових виробів, що відповідають особистим уподобанням.

У забезпеченні грамотного підходу до вибору тютюнових виробів найкраще звернутися до інтернет-магазинів. Відмінним прикладом є майданчик https://cig-poshta.in.ua/, де є на вибір кілька десятків категорій та кілька тисяч товарних позицій. Різноманітність смаків та видів дозволить задовольнити бажання навіть найвибагливіших гурманів.

Міцність тютюну

Цей параметр визначить вміст нікотину та смол. За цим критерієм можна виділити такі категорії:

легкі (алкалоїди у зниженій концентрації, іноді склад розбавляється ароматичними речовинами);

м'які (основою є м'які сорти тютюну, що доповнюються ароматизаторами або ментолом);

міцні (вже з першої затяжки буде відчуття насичення);

середні (ідеальний варіант з вираженим та яскравим ефектом);

середньоміцні (комбінують переваги двох видів);

середньо-м'які (поєднання, що є ультрам'яким);

суперміцні (тільки для курців з великим досвідом, тому що з однієї затяжки в організм надходить величезна кількість алкалоїдів).

Відповідно до загальноприйнятого стандарту легкі сигарети містять нікотину до 0.8 мг/сиг, середньоміцні – близько 1 мг/сиг, міцні – приблизно 1.3 мг/сиг.

Цигарки

Класичний тютюновий виріб, який виготовляється з різаного тютюну, закрученого в тонку паперову трубку. Форма перерізу, діаметр, довжина, наявність фільтра або його відсутність, наявність ароматизаторів – це відмінні характеристики сигарет. Деякі виробники використовують різні аромати:

- кокос;

- вишня;

- шоколад;

- ментол;

- апельсин;

- тропічні фрукти і т.д.

Не зайвим буде випробувати всього потрохи, щоб знайти своє ідеальне рішення. Як альтернативу сигаретам виступають сигари та сигарили.

Аксесуари

Урізноманітнити процес куріння вдасться за допомогою різних аксесуарів. До них входять машинки для скручування сигарет, папір, тютюн, фільтри, попільнички, портсигари та багато іншого. Фанати сигар розбавляють процес куріння покупкою футлярів, ножиць, запальничок, гільйотини для обрізання сигар та багато іншого.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!