У бою з окупантами загинули троє бійців з Прикарпаття


Прикарпаття втратило на війні ще трьох Героїв.

Так, 26 жовтня у Коломийську громаду прийшла сумна звістка - війна забрала життя коломиянина Олександра Рощука. Він ніс службу в 65-ій окремій механізованій бригаді. Загинув ще влітку - 24 червня під час виконання бойового завдання в Запорізькій області. Про це в мережі повідомив голова громади Богдан Станіславський.

"Сім’ї, рідним та близьким Олександра висловлюю щирі співчуття від всієї Коломийської громади. Це велике горе, яке ми розділяємо з вами. Незабаром повідомлю деталі про те, коли громада зможе гідно провести в останню путь полеглого захисника",- написав очільник.

У скорботі і Снятинщина -  23 жовтня внаслідок мінометного обстрілу під час бойових дій загинув солдат Голінатий Руслан Петрович, 1983 р.н. із с. Видинів.

"Міський голова, Виконавчий комітет, депутатський корпус та працівники адмінапарату Снятинської міської ради висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та друзям з приводу непоправної втрати загибелі захисника України Руслана Голінатого",- написали на сторінці Снятинської міської ради.

Крім того, 26 жовтня, староста села Назавизів Назарій Глуханюк повідомив про загибель військового Олега Гринішака.

"Невимовний біль горе та смуток прийшли знову у нашу громаду. Олеже, друже, не можу повірити!!!! Такого справжнього, як Ти, немає і напевне - більше не буде!!Ти найбільше в житті любив Україну та віддав найдорожче за неї!!!Війна дуже жорстока, та забирає найкращих!!! ..будьте прокляті московити у десятому поколінні!!!!! Кров наших Героїв на вас та на ваших дітях",- написав на своїй сторінці Глуханюк.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!