У бою з окупантами загинуло двоє прикарпатців


Івано-Франківщина втратила на війні ще двох Героїв.

17 липня, в районі населеного пункту Невське Луганської області, загинув захисник Степан Степанович Дивоняк, житель села Слобідка.

Кутська селищна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого:

"Страшна втрата для родини, близьких, побратимів, громади. У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із рідними та вшановуючи світлу пам'ять гідного сина України… Нехай добрий, світлий спомин про мужнього Захисника залишиться у серцях всіх, хто його знав, любив та шанував. Вічна пам'ять, доземний уклін та щира подяка Герою України. Про час зустрічі Захисника повідомимо додатково"

Сумна звістка чорним крилом постукала у вікно й Гвіздецької громади. Загинув Стефанський Василь Миколайович, 7 травня 1980 року народження, житель с. Малий Гвіздець.

Ще з 2014 року Василь брав участь в АТО на сході України, потім продовжив працювати в Коломийському РТЦК та СП (військоматі), а з перших днів повномасштабного вторгнення відважний воїн став на захист нашої країни. Молодший лейтенант Стефанський Василь був офіцером групи планування штабу військової частини А7153. Військовослужбовець був відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконував військовий обов’язок. Василь був виваженим, відповідальним та добре вмотивованим до військової служби бійцем. Завжди готовий прийти на допомогу побратимам.

У Героя залишились батько, дружина та двоє дітей, брат.

"Велике прохання до жителів громади гідно вшанувати Героя, створивши ланцюг пам’яті від в’їзду в селище Гвіздець до центральної площі смт. Гвіздець. ( дату та час уточнимо) Просимо друзів, сусідів, однокласників, всіх хто знав і поважав Василя, всіх небайдужих громадян вийти на вулиці та належно зустріти Героя. (мати з собою лампадки, квіти, українську символіку). Розпорядженням селищного голови Михайла ДЯКОВА 18-20 липня 2023 року оголошено днями жалоби в Гвіздецькій громаді. Просимо утриматися від гучних святкувань та розважальних заходів",- додали у громаді.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!