У бою з окупантами загинули прикарпатці Андрій Піхманець, Василь Менько та Роман Пушкар


Івано-Франківщина втратила на війні ще трьох Героїв.

Сержант Андрій Піхманець назавжди залишиться 29-літнім. Виконуючи бойове завдання, Герой загинув 1 липня 2023 року на Луганщині. Про це в мережі повідомив очільник Калуської громади Андрій Найда.

"Знову на олтар непримиренної боротьби з віковічним ненависним ворогом віддав найцінніше - власне життя українець, калушанин, патріот.  У скорботі і невимовному горі рідні та близькі, вся громада. Низький уклін та наша глибока вдячність бійцю за мужність, за відвагу, за самовідданість! Вічна пам'ять і слава Герою Андрієві Піхманцеві!",- йдеться в дописі.

Сумна звістка прийшла й в Лисецьку територіальну громаду. На війні загинув 42-річний житель Старого Лисця Василь Менько.

Призваний на службу Івано-Франківським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки в Івано-Франківській області 42-річний житель Старого Лисця Василь Менько у зоні бойових дій був водієм І кулеметного відділення кулеметного взводу однієї із військових частин. Останній свій бій прийняв 2 липня 2023 року поблизу села Невське Луганської області.

Трагічна звістка знову прийшла до села Нижній Струтинь, що на Рожнятівщині.

"У боротьбі за визволення нашої держави віддав життя наш земляк Пушкар Роман Миколайович (06.07.1980 - 05.07.2023) Низько вклоняємось перед подвигом Героя. Щирі слова співчуттів родині та всім близьким. Про час та місце прощальних заходів буде повідомлено пізніше. Герої не вмирають!",- йдеться в дописі.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!