У Броварах на засіданні міськвиконкому меру та іншим чоловікам вручили повістки


31 січня у Броварах, що на Київщині, під час засідання виконавчого комітету міської ради вручили повістки до військкомату меру міста Ігорю Сапожку та іншим присутнім чоловікам.

Заступник начальника Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло Григорьянц вручив повістки загалом 9 чоловікам, пише УП.

Вони мають прийти до військкомату уточнити облікові дані та пройти медкомісію.

"Наші працівники вже проходили медкомісію. Але знову нас запросили на звірення обліку військової служби. Тому, дійсно, буду йти до військкомату для того, щоб звірити певні обліки і знову пройти відповідні комісії, якщо у цьому є потреба. Будемо виконувати те, що сьогодні державі потрібно",- сказав мер Броварів.

Мер Броварів додав, що він раніше вже отримував повістку, ходив до військкомату і навіть проходив медкомісію.

Також повідомляється, що повістки отримали старости сіл Княжичі та Требухів Артем Мороз та Андрій Цахло.

Вони заявили, що підуть на військово-лікарську комісію та задля уточнення даних і закликають усіх, хто отримав повістки, наслідувати їхній приклад.

Загалом повістки отримають ще 98 чоловіків із Броварської ОТГ.

Для довідки: Після отримання повістки потрібно упродовж 48 годин прийти в Центр комплектування. При собі треба мати документи, які посвідчують особу.

По обіді 31 січня Сапожко повідомив, що вже відвідав військкомат

Пряма мова Сапожка: "Повідомляю, що до військкомату я прибув вже сьогодні (31 січня – ред.) та повторно пройшов звірку облікових даних. Тож, наказ наших військових виконав".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!