У чотирьох громадах Прикарпаття відкрили меморіальні дошки в пам’ять про загиблих на війні


У селі Сороки Городенківської громади, Верховині, старостинських округах Болехівської громади та у селі Княждвір Печеніжинської громади встановили меморіальні дошки загиблим на війні землякам.

Про це повідомили у Городенківській міськраді, Верховинській райраді, Болехівській міськраді та Печеніжинській селищній раді.

Так, у селі Сороки Городенківської громади відкрили меморіальну дошку полеглому на війні Романові Осадчуку. Пам'ятний знак розташований у приміщенні гімназії, де навчався захисник. Роман Осадчук загинув 23 червня 2023 року у Бахмутському районі.

У Верховині на фасаді місцевого ліцею встановили меморіальну дошку Проданюку Миколі, який загинув рік тому в місті Соледар Донецької області.

У Болехівській громаді на фасадах Тисівського, Поляницького, Козаківського ліцеїв встановили десять меморіальних дошок у пам'ять про полеглих мешканців громади - Прокіпчина Івана, Гав’яка Петра, Корпана Володимира, Ляуша Дмитра, Федьківа Андрія, Кондрата Володимира, Рима Федора, Гаїва Василя, Дяківа Івана та Іваніва Миколи.

А у селі Княждвір вшанували пам'ять Михайла Шовкового.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!