У день професійного свята івано-франківські бухгалтери хизувались своєю творчістю


У фортечній галереї «Бастіон» з нагоди святкування Дня бухгалтера проведено виставку творчих робіт бухгалтерів Прикарпаття.

На огляд відвідувачів галереї було виставлено роботи з бісеру, художньої фотографії, вишивані картини, різноманітні прикраси, тощо. Бухгалтери також демонстрували свої таланти у співі та декламуванні віршів. Цим вони ще раз підтвердили багатогранність та майстерність працівників бухгалтерії.

Учасники заходу відзначили важливість цієї професії, адже без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки регіону та держави загалом. Від професіоналізму, відповідальності, сумління бухгалтерів значною мірою залежить злагоджена робота усіх підприємств, установ та організацій краю.

Вітаючи бухгалтерів з їхнім професійним святом, начальник інформаційно-комунікаційного відділу ДПІ у м. Івано-Франківську Галина Яремко наголосила, що саме бухгалтери забезпечують своєчасність та повноту податкових платежів. Вона побажала їм стабільного і зрозумілого законодавства, точності у розрахунках з бюджетами усіх рівнів, невичерпної енергії та творчої наснаги у реалізації планів та задумів.

Кращим івано-франківським бухгалтерам Галина Яремко вручила подяки від керівництва інспекції.