У ДТП на Рогатинщині травмувалися дорослий та двоє дітей, а в Бурштині збили пішохода (ФОТО)


У вихідні, 6-7 січня, в ДТП на Прикрапатті травмувалися четверо осіб, з них двоє - діти.

Про це повідомили у ГУНП області.

Так, 7 січня близько 17 години неподалік села Фрага, що у Рогатинській громаді, водійка FORD не впоралася з кермуванням та врізалася у AUDI. Як наслідок - троє травмованих.

"Відомо, що 42-річна водійка «FORD C-MAX TREND», мешканка Угорників, рухалась автодорогою Н-09 сполученням «Мукачево-Львів» в напрямку Івано-Франківська. Керманичка не врахувала дорожню обстановку та виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з автомобілем «AUDI Q5». Останнім керував львів'янин, 1979 р.н.. У результаті ДТП до лікарні доставлено: керманича «AUDI Q5» та його пасажирів: хлопчика та дівчинку 2012, 2007 р.н.", - зазначають у поліції.

Також 7 січня близько 18:30 у Бурштині водій ВАЗу збив пішохода. Наразі той у лікарні.

"На місці події поліцейські з'ясували, що водій «ВАЗ 2107», 2001 р.н., мешканець Бурштинської ТГ, здійснив наїзд на пішохода. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці. Потерпілого, 20-річного місцевого мешканця доставлено до медзакладу. Водіїв перевірено на факт вживання алкоголю. Результат тверезі. В обох випадках за фактами ДТП слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)", - коментують у поліції.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!