У ДТП загинув поліцейський з Городенківщини Василь Неміш


У дорожньо-транспортній пригоді загинув капітан поліції, старший дільничний офіцер з Городенківської громали 38-річний Василь Неміш.

Про це повідомили у ГУНП області.

"У дорожньо-транспортній пригоді загинув капітан поліції Неміш Василь Дмитрович - старший дільничний офіцер поліції сектору превенції відділення поліції № 2 (м. Городенка) Коломийського районного відділу поліції. Встановлено, що під час руху автомобіля в нього зупинилось серця", - повідомляють у поліції.

Службу в органах внутрішніх справ Василь розпочав у 2004 році. Там також додали, що у нього залишилися двоє дітей та дружина.

Як повідомили у ДСНС, аварія сталася 5 жовтня близько 17:40 у Городенці.

"Повідомлення про інше ДТП до Служби порятунку поступило 5 жовтня о 17:48, яке трапилося в місті Городенка за участю легкового автомобіля. До місця події виїжджали рятувальники 13-ї Державного пожежно-рятувального частини та на автомобілі САРМ-Л. На місці події надзвичайники за допомогою гідравлічного інструменту провели заходи з деблокування водія з понівеченого автомобіля та від’єднанні клем акумуляторної батареї  транспортного засобу", - пишуть рятувальники.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!