У Франківську безхатько порізав неповнолітього


В Івано-Франківську безхатько поранив ножем у ногу неповнолітнього хлопця. Наразі поліція розпочала кримінальне провадження.

Інцидент трапився в одній із закинутих будівель на вулиці Вовчинецькій. Про це йдеться у повідомленні на facebook-сторінці франківської муніципальної інспекції.

"Працівники відділу охорони громадського порядку, на спільному патрулюванні з поліцейськими відділу ювенальної превенції, отримали виклик про ножове поранення. З метою встановлення всіх обставин події інспектори разом з поліцією прибули в лікувальній заклад. Стало відомо, що неповнолітній отримав ножове поранення ноги перебуваючи разом з своїми друзями в одній з закинутих будівель міста від безхатька. На місці події було знайдено знаряддя злочину, та встановлено особу, що завдала поранення", - йдеться у повідомленні.

У секторі комунікації ГУНП області підтвердили даний факт.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження, також призначено судову-медичну експертизу, яка має визначити тяжкість тілесних ушкоджень. Особа фігуранта встановлена, триває досудове розслідування", - прокоментував Бліц-Інфо Андрій Яцків, начальник сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!