У Франківську чоловік під час пиятики задушив 64-річну жінку


В Івано-Франківську 37-річний чоловік задушив 64-річну сусідку через конфлікт, який виник під час пиятики. Поліцейські затримали його на місці події.

Про це повідомили у ГУНП області.

За даними поліції, 22 лютого на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця Франківська, який знайшов свою родичку мертвою. На місце злочину одразу виїхали поліцейські.

"Правоохоронці встановили, що упродовж дня 64-річна жінка у власній квартирі розпивала спиртні напої з 37-річним чоловіком, який також мешкає по сусідству. Під час застілля в них виник конфлікт, під час якого чоловік задушив руками потерпілу. З помешкання поліцейські вилучити речові докази. Їх направили на проведення експертиз. Поліцейські затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Наразі вирішується питання про повідомлення чоловіку підозри у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво у справі здійснює Окружна прокуратура м. Івано-Франківська", - зазначається у повідомленні поліції.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!