У Франківську суд обрав офіцеру НГУ, який лаяв та бив строковика, запобіжний захід — ДБР


24 квітня 2023 року Івано-Франківський міський суд відправив під нічний домашній арешт офіцера однієї з частин Нацгвардії в Івано-Франківську, який лаяв та бив підлеглого.

Про це Суспільному повідомила речниця Територіального управління Державного бюро розслідувань у Львові Тетяна Муравель.

З її слів, працівники ДБР скерували до суду клопотання щодо обрання запобіжного заходу — тримання під вартою з можливістю внесення застави у 800 тис. грн.

"Однак суд ухвалив рішення про визначення міри запобіжного заходу, як нічний домашній арешт, тобто обмеження пересування вночі", — повідомила Тетяна Муравель.

Нагадаємо, на YouTube-каналі "Військовий кур'єр України" оприлюднили відео, в якому офіцер військової частини Нацгвардії України в Івано-Франківську б'є та лає строковика. Офіцера, який побив військовослужбовця, відсторонили від службових обов'язків. За цим фактом розпочали службову перевірку та повідомили у Територіальне управління Державного бюро розслідування у Львові.

На території військової частини у Франківську працівники ДБР опитали свідків та потерпілого. Їм вдалося встановити й інші факти знущання офіцера з військовослужбовців цієї частини.

20 квітня суд повідомив про підозру офіцеру Нацгвардії, який лаяв та бив військовослужбовця.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!