У Галицькій та Вигодській громадах у ДТП загинули пішохід та водій вантажівки


У понеділок, 11 березня, у Галицькій громаді водій Mercedes збив на смерть пішохода, а у Вигодській громаді перекинулася вантажівка - загинув водій.

Про це повідомили у ГУНП області.

Так, близько 19:40 до галицьких поліцейських надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Крилос, де 54-річний водій Mercedes (житель Галича) наїхав на пішохода. Зазначається, що останній перетинав проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП чоловік (1942 року народження, мешканець Галицької громади) помер на місці події. Керманича перевірили на стан сп`яніння - тверезий.

Окрім того, близько 20 години поблизу села Мислівка Вигодської громади сталася ще одна смертельна ДТП. Відомо, що 46-річний водій вантажного тягача MAN на повороті не впорався із керуванням, виїхав за проїжджу частину та перекинувся. Водій загинув на місці.

В обох випадках слідчі з’ясовують обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди в рамках відкритих кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!