У Голині відкрили Меморіал слави загиблих героїв (ФОТО)


У селі Голинь Калуської громади 8 жовтня відкрили Меморіал слави загиблим героям, які полягли на фронті російсько-української війни.

Про це у facebook повідомив голова громади Андрій Найда.

"Для вшанування пам’яті синів України, які загинули у боротьбі з російським окупантом, об’єдналася вся громада старостинського округу. Односельчани активно підтримують військовослужбовців, які на фронті. Вирішили і підтримати родини загиблих Героїв, а їх у селі, на жаль, восьмеро", - зазначи він у дописі.

Ідею меморіалу втілив у життя майстер-коваль Іван Боднар. Окрім того, написав Найда, у місцевому храмі тепер буде знаходиться книга пам’яті, у якій зберігатиметься інформація про загиблих.

"Зорганізували та провели голиняни й благодійний ярмарок. Також, на присутніх чекав вже традиційний фестиваль «З вірою в Бога і в Перемогу», учасниками якого стали 22 творчі колективи з Івано-Франківщини. У громаді безупинно працюють люди з великими серцями, творять справді дива. Гуртуються, єднаються! І все це - для Перемоги! Дякую всім і кожному!", - додав голова громади.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!