У Калуші побудують нову лінію з виробництва вологих кормів для домашніх тварин


Компанія Suziria Group отримала кредит на понад 4,5 млн доларів США від державного Ощадбанку. Виробник корму для домашніх тварин спрямує ці гроші на будівництво нової лінії з виготовлення вологих кормів у Калуші.

Про це повідомила пресслужба Ощадбанку.

Нові виробничі потужності дадуть змогу виробляти 10 тисяч тонн вологих кормів для домашніх тварин на рік. Окрім фінансування від Ощадбанку, Suziria Group залучила грант на суму 2 мільйони доларів від проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу».

Наразі Suziria Group виготовляє у Калуші зернові корми і почала виготовляти м'ясні ласощі для собак і котів. А вологі корми для домашніх тварин на партнерських потужностях у країнах ЄС. Розвиток власного виробництва допоможе компанії поступово відмовитись від імпорту цієї категорії продукції та розширити географію продажів. За три роки Suziria Group планує розпочати власний експорт вологих кормів для домашніх тварин українського виробництва на європейський ринок. 

"Ми вдячні партнерам за таку потужну підтримку та віру в наш намір розвивати виробництво та сприяти зростанню частки експорту продуктів created in Ukraine. Це внесок не лише в розвиток вітчизняного зооринку, який, до речі, зростає найбільш динамічно в Європі. Це й нові робочі міста, розвиток інфраструктури, підтримка українських постачальників сировини", - розповіла Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group.

Suziria Group – українська сімейна група компаній, яка розвиває зооринок понад 30 років. До складу входять компанії Suziria Brands, Suziria Distribution і омніканальна мережа зоомагазинів MasterZoo з мережею грумінг-салонів MasterZoo Grooming. Компанія працює по всій території України та за її межами, експортуючи власні бренди компанії, серед яких бренди Priroda, ProVet, PET Fashion, Special One, Savory та Half&Half. 

Suziria Brands – компанія, що входить до складу Suziria Group та спеціалізується на створенні та виробництві брендів зооринку. Включає портфель брендів: Savory, Half&Half, Special One, Pet Fashion, Buddy Boo, Priroda, ProVet і SoftVET, кожен з яких покриває різні категорії кормів, ласощів та товарів для домашніх улюбленців.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!