У калуській багатоповерхівці люди живуть без газу та тепла, бо будинок не можуть здати в експлуатацію


Багатоквартирний будинок на проспекті Лесі Українки, 66 в Калуші не можуть здати в експлуатацію — люди живуть без газу та теплопостачання

На звернення жителів Калуша, які придбали квартири у будинку на проспекті Лесі Українки, 66, щодо проблем із постачанням газу у їхні квартири з ініціативи міського голови Андрія Найди відбулася зустріч цих мешканців із представником забудівника ЖК «Яровиця» за участі начальника Калуського відділення ПАТ «Івано-Франківськгаз» Василя Сагайдака. Про це інформує Калуська міська рада.

Під час зустрічі люди розповіли деталі ситуації, заручником якої стали, на їхню думку, з вини забудівника, оскільки ще весною представники будівельної організації запевняли, що усі умови договору на придбання квартир будуть виконані і комфортні умови проживання з усіма комунікаціями (світло, газ, вода) буде забезпечено. Представник забудовника та Василь Сагайдак роз’яснили ситуацію зі своєї точки зору. Зрештою, не дійшовши згоди до якогось вирішення проблеми, домовились провести ще одну зустріч, однак вже за участі представників ПАТ «Івано-Франківськгаз».

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!