У Коломиї чоловік погрожував поліцейським гранатою


У четвер, 29 травня, у Коломиї затримали чоловка, який увірвався в готель та нищив там майно, а коли приїхала поліця, почав погрожувати гранатою.

Про це повідомили у ГУНП області.

"29 травня близько 19:20 на лінію «102» надійшло повідомлення від власника одного із готелів Коломиї. Чоловік повідомив, що у приміщення закладу увірвався невідомий чоловік та почав вчиняти хуліганські дії, а саме молотком нищив майно готелю. На місце негайно прибули керівництво Коломийського РВП, слідчо-оперативна група. Фігурант чинив активний опір правоохоронцям. До того, тримаючи в руках боєприпас, погрожував застосувати його. Однак завдяки злагодженим діям поліцейських, зловмисника вдалося затримали, коли він намагався втекти з готелю через вікно", - зазначають у поліції.

 

У чоловіка вилучили "вилучили предмет, схожий на корпус гранати Ф-1 із запалом". Також при собі зловмисник мав молоток та пневматичний пістолет. Їх направили на експертизу.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це 38-річний мешканець села Сопів Коломийського району. Він був у стані наркотичного сп’яніння. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Наразі поліція розпочала кримінальні провадження за ч. 3 ст. 296 («Хуліганство») та ч. 1 ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») ККУ. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри. Суд обере запобіжний захід.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!