У Коломиї працівницю психоневрологічного інтернату підозрюють у побитті підопічної


У Коломиї в жіночому психоневрологічному інтернаті, працівниця, ймовірно, побила свою підопічну.

Про це повідомив омбудсман Дмитро Лубінець. За його словами учора до Представництва в Івано-Франківській області надійшла інформація, що в жіночому психоневрологічному інтернаті у Коломиї працівниця закладу ймовірно побила підопічну. Представниця в області Євгенія Мнишенко спільно з командою негайно виїхала на місце події.

"Під час відвідування закладу були перевірені умови перебування підопічних в інтернаті на дотримання прав людини. Також моя Представниця поспілкувалася з керівництвом закладу та потерпілою, у якої виявили великі синці в області спини та боків. Як результат – випадок справді зафіксували, викликали працівників поліції",- розповів омбудсман.

Поліція відкрила кримінальне провадження та внесла дані в ЄРДР за ознаками вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу України, а саме: умисне легке тілесне ушкодження. Наразі розпочали досудове розслідування, обставини вчинення злочину з’ясовуються.

Дмитро Лубінець також зауважив, що адміністрація закладу, довідавшись про інцидент, вжила заходів для усунення працівниці, яка побила підопічну, проводиться службове розслідування.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!