У Косівській громаді п'яний водій Mitsubishi збив 16-річного скутериста та втік


У вівторок, 23 липня, у селі Смодна п'яний водій Mitsubishi збив 16-річного скутериста з пасажиром та втік з місця ДТП. Юнаків госпіталізували, а винуватець аварії через декілька годин сам прийшов у райвідділ поліції.

За даними поліції, водій Mitsubishi Pajero рухався зі сторони Косова. Чоловік проявив неуважність та зіткнувся зі скутером Honda, яким керував 16-річний мешканець Косова. Підліток рухався в попутному напрямку.

Після зіткнення водій автомобіля втік з місця аварії. А про аварію повідомили свідки.

Поліція одразу ж почала пошук втікача. Через деякий час автівку знайшли у селі Смодна. Також встановили й особу водія - йдеться про 28-річного мешканця Косівської громади.

Невдовзі той сам прийшов до Косівського райвідділу поліції. Його одразу доставили до медичного закладу для перевірки на алкоголь - був нетверезий.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальні провадження  ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!