У мережі з'явилось відео смертельної аварії у Калуші


Близько 19:00 14 жовтня на вулиці Богдана Хмельницького невідомий водій на мотоциклі вчинив наїзд на 6-річну дівчинку – пішохода, яка з матір’ю переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Після чого водій з місця події втік. Від отриманих травм дитина померла дорогою до лікувального закладу. Поліція докладає максимум зусиль для розшуку водія-втікача. Залучено чималу кількість особового складу поліції області та просить відгукнутись свідків ДТП.

На сторінці Калуського Міського Телебачення опублікували відео моменту ДТП.  Як видно з камер спостереження, пішохідним переходом йшло четверо людей: двоє дорослих тримали за руки двох дітей. Приблизно на середині дороги пішоходи помітили небезпеку й одна жінка з дитиною зупинилася, а інша спробувала добігти до краю дороги, тримаючи за руку другу дитину. Саме на останню й припав удар мотоцикла, що нісся на великій швидкості. Від удару дитину відкинуло на кілька метрів, а мотоцикліст навіть не пригальмував.

Камери зафіксували його на кільці, що на вулиці Пушкіна, звідки мотоцикл попрямував проспектом Лесі Українки, вулицями Винниченка та Грушевського у напрямку села Пійло. Поліція просить усіх водіїв, які рухалися цими ж вулицями у проміжку часу від 19:40 до 20:30 переглянути записи відеореєстраторів та допомогти встановити номерні знаки мотоцикла. Найімовірніше, йдеться про мотоцикл SUZUKI. Характерна деталь: у мотоцикла не світила передня фара.

Відео можна переглянути тут.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!