У Пасічнянській громаді, де трагічно загинув підліток, оголосили триденну жалобу


У середу, 22 листопада, у Пнівському ліцечеї через необережне поводження із пневматичною гвинтівкою загинув 14-річний підліток. Наразі поліція вирішує питання щодо надання правової кваліфікації події.

А голова ІФ ОВА Світлана Онищук доручила профільному департаменту провести службове розслідування. Про це вона повідомила на facebook-сторінці.

"Трагічна звістка сколихнула Прикарпаття. В одному з навчальних закладів Надвірнянського району трапилось нещастя – загинув 14-річний школяр. За попередньою інформацією, під час позашкільного заняття учень 9-класу отримав поранення з пневматичної гвинтівки. Від травми підліток помер до приїзду швидкої допомоги. На місці події працювали  правоохоронці, які мають встановити всі обставини трагедії. Висловлюю щирі співчуття рідним загиблого школяра. Розділяємо невимовний біль. Профільному департаментові доручила провести службове розслідування у закладі освіти, де сталась трагедія, щоби подібного більше ніколи не повторилось", - написала Онищук.

У Пасічнянській громаді повідомили, що у громаді через трагічний випадок оголосили триденну жалобу.

"Сьогодні в приміщенні Пнівського ліцею під час позашкільного гуртка, при необережному поводженні із пневматичною гвинтівкою одним із учнів ліцею було поранено Скрипченка Тараса Віталійовича 30.04.2009 р.н. учня 9 класу, внаслідок чого останній від отриманих поранень помер на місці. На місце події негайно викликані правоохоронні органи. Адміністрація Пасічнянської сільської ради приносить щирі співчуття рідним та близьким померлого. В Пасічнянській громаді  оголошено трьохденну жалобу", - повідомили у громаді.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!