У Рогатинській громаді пройде благодійний шаховий турнір


«Зараз немає відкладених партій … Головна для України триває і віримо, що «мат москалю» обов’язково поставлять «білі фігури» – наші воїни-захисники», - стверджують організатори шахового турніру, що стартуватиме у Рогатинській громаді 1 жовтня.

Цю дату Рогатинською міською радою було обрано невипадково, бо саме у неділю Україна вперше за Новоюліанським календарем відзначатиме два важливі свята - Покрову Пресвятої Богородиці та День захисників і захисниць України, повідомляють на сторінці громади.

Зауважимо, що захід планується благодійним. Під час нього, буде розміщено скриньки на підтримку наших земляків, які сьогодні виконують бойові завдання у гарячих напрямках фронту.

Щоб підбадьорити краян-військовослужбовців організатори турніру навіть придумали оптимістичний слоган: «Нас Покрова зігріває, ЗСУ допомагає. Граєм!Боремось!Вчимось! Мат поставим москалю, гроші йдуть на ЗСУ».

Тож закликають усіх охочих жителів громади активно приєднуватися до інтелектуальної гри, яка відбудеться на базі Рогатиської ДЮСШ Івано-Франківської обласної ради у кількох категоріях:

загальний;

ветерани;

юнаки;

дівчата;

наймолодші.

Додамо також, що турнір заплановано одноденний, він не має вікових обмежень та розрахований на любителів шахів різного покоління. Реєстрація учасників розпочнеться о 10 годині 1 жовтня. Втім, якщо ви вже сьогодні вирішили долучитися до змагань, то можете пройти реєстрацію за телефоном: 0683407509 (головний суддя змагань Євген Трушак).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!