У Сопові на Коломийщині п'яний чоловік побив літніх сусідів, обоє у лікарні


У вівторок, 17 вересня, у селі Сопів п'яний чоловік побив літніх сусідів. Чоловіка та жінку доправили до лікарні, а кривдника затримали.

Про це повідомили у ГУНП області.

"34-річний нетверезий чоловік, місцевий мешканець, з дерев'яною палицею забіг на сусідське подвірʼя. В той час, на вулиці перебував 71-річний господар. Зловмисник вчинив конфлікт з пенсіонером та завдав господарю декілька ударів палицею по голові. Опісля нападник забіг до будинку, та побив 67-річну дружину потерпілого. Після скоєного втік з місця події. Потерпілий викликав поліцію та медиків. Правоохоронці, які оперативно прибули на місце виклику, затримали фігуранта неподалік вчинення злочину. Подружжя доставили до лікарні. Там їм надано відповідну медичну допомогу", - йдеться у повідомленні поліції.

Кривдника затримали. Вирішується питання повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєне затриманому загрожує максимальне покарання позбавленням волі на строк семи років. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!