УКБ знову оголосило тендер на будівництво транспортної розв’язки на пасічнянському мості


Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради оголосило тендер на закупівлю робіт на мості через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вул. Хіміків-Надрічна

Про це повідомляє Побудовано з посиланням на пресслужбу УКБ.

Відповідний тендер опублікували на порталі публічних закупівель Prozorro. Очікувана вартість робіт становить 329 690 000 гривень. 

Аукціон відбудеться 5 травня. Пропозиції прийматимуть до 26 березня. Строк виконання робіт – до 31 грудня 2022.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України виділив 60 мільйонів гривень на будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вулиць Хіміків та Надрічна.

Будівництво моста розпочалося у 2017 році. Воно передбачає три черги: перша – будівництво розв’язки в районі вулиць Хіміків – Надрічна, друга – будівництво під’їзної дороги з вулиці Хіміків, третя – спорудження самого моста.

Роботи почали з кінця – з третьої черги. На початку липня 2017 року управління капітального будівництва (УКБ) міськвиконкому оголосило тендер з очікуваною вартістю 206,6 млн грн.

Найнижчу ціну тоді запропонувала фірма “Мостобудівельний загін №112” – 120 млн грн – і виграла тендер.

Вже через рік, 3 жовтня 2018 року, міське УКБ укладає угоду з ТОВ “Мостобудівельний загін № 112” про додаткові роботи з будівництва мосту на 58,35 млн грн.

За підрахунками народної депутатки Оксани Савчук, кошторисна вартість будівництва становить 594,6 млн грн.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!