В боротьбі з окупантами загинули двоє захисників з Франківщини


Сумні звістки з фронту знову прийшли у Брошнів-Осадську та Тисменицьку громади.

Брошнів-Осадська громада знову у глибокій скорботі - при виконанні бойових завдань на Луганщині загинув помічник гранатометника, старший солдат батальйону оперативного призначення, 27-літній уродженець с. Кадобна Лазоришин Ростислав Михайлович.

"Закінчилася земна стежина Героя, наша скорбота безкінечна, а горе – безмірне. Нехай душа Ростислава знайде вічний спочинок в оселі Господа. Вічна пам'ять, світла згадка, безмежна шана і подяка Герою! Голова Брошнів-Осадської ТГ, виконавчий апарат ради, виконком та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним та близьким, друзям, побратимам і кожному, хто знав Ростислава. Низький уклін і вічна памʼять в наших серцях і молитвах Герою України",- йдеться на сторінці громади.

На зображенні може бути: 1 особа, борода та текст

Знову трагічна звістка прийшла у Тисменицьку громаду. Захищаючи Україну від ворога, загинув Василь ПЕТРИШИН, 1979 р.н. із села Хом'яківка.

ПЕТРИШИН Василь Васильович народився 10.04.1979 року у селі Хом'яківка. У березні 2022 року став на захист нашої держави. Був старшим солдатом, старшим стрільцем стрілецького батальйону. Загинув 21.07.2023 року внаслідок мінометного обстрілу ворога поблизу населеного пункту Шипилівка Луганської області.

"Тисменицька міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Захисника, який віддав життя за Україну. 🕯Нехай Всевишній допоможе пережити біль гіркої втрати! 🇺🇦Вічна пам'ять, шана і слава Герою!",- йдеться на сторінці міськради.

На зображенні може бути: 1 особа

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!