В бою з ворогом віддали життя двоє захисників з Прикарпаття


Сумні звістки з фронту прийшли у Дубовецьку та Галицьку територіальні громади.

Захищаючи Україну від ворога загинув мешканець с. Вікторів Котко Микола Володимирович, 1999 р. н. Про це повідомили у спільноті Вікторівський простір.

"Галицька територіальна громада висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям Захисника з приводу загибелі нашого Героя. Нехай Всевишній допоможе пережити гіркий біль непоправної втрати! Вічна пам'ять, шана і слава Герою! Чин похорону та поховання Захисника відбудеться у с.Вікторів. Про зустріч Героя та час проведення похорону буде повідомлено додатково!",- йдеться у дописі.

На зображенні може бути: 1 особа

6 липня в ході виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, отримавши поранення несумісні з життям, загинув стрілець-снайпер, морський піхотинець, 44-річний Григораш Любомир Петрович, житель села Дубівці. Про це повідомила ДУБОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА.

"Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Дубовецька територіальна громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Схиляємо голову в глибокій скорботі. На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Вічна і світла пам'ять Герою! Герої не вмирають!",- йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 1 особа

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!